Commissielid

Nermin

Hanna

ik ben Nermin el Lile en ik kom uit Egypte uit de hoofdstad Cairo, daar ben ik geboren en getogen. In 1999 ben ik afgestudeerd aan de filmacademie in Egypte als tekenfilms regisseur. Ik heb vijf jaar bij diverse reclamebureaus en animatiestudio´s gewerkt en altijd met veel plezier. 

In 2003 heb ik mijn man in Egypte ontmoet en ik ben met hem getrouwd.Eind 2004 ben ik naar Nederland gekomen en sindsdien woon ik in Den Helder. 

Den Helder is een mooie rustige stad en voor mij was het even wennen aan de cultuur en de omgevingsverschillen. Ik heb hier meteen mijn leven opgepakt.

Ik heb helaas mijn carriere als animatieregisseur niet verder kunnen vervolgen en ik heb voor een totaal andere carriere gekozen binnen de zorg. In 2008 begon ik medewerker maatschappelijke zorgopleiding en tegelijkertijd werkte ik binnen de gehandicaptenzorg. Menselijk werk spreekt me erg aan en ik kon mezelf snel daarin vinden. 2013 ben ik afgestudeerd en sinds die tijd werkte ik binnen de gehandicaptenzorg in verschillende locaties en heb ik verschillende ervaringen opgebouwd als begeleider binnen woningen en dagbestedingen. Hiernaast heb ik ook andere ervaringen opgedaan binnen de thuiszorg.

Ik zal binnenkort een pedagogische opleiding volgen richting de kinderopvang, ik vind het erg interessant en ik ben er erg enthousiast over. Daarnast ben ik een moeder van drie stoere jongens, die zijn allemaal in Den Helder geboren.

Ik ben van nature een zorgzame mens en ook een praktisch denker en een probleemoplosser en ontzettend doorzettend. Ik zoek graag de balans tussen de wetgeving en de mensbeleving. 

Ik ga voor een gezonde evenwichtige ondersteuning voor mensen met beperkingen ,een andere cultuur, jong of oud. Laten we samen werken aan een betere maatschappij. 

Mijn motto is: Laat je niet tegenhouden door tegenslagen. Gebruik ze om er sterker uit te komen.