de kampanje

Eerste coronatesten afgenomen in schouwburg De kampanje

DEN HELDERE en corona test ondergaan in de schouwburg van Den Helder, het kan sinds woensdag. De doorloopteststraat in De Kampanje is in gebruik genomen.

Om negen uur werden de eerste tests afgenomen in het gebouw op Willemsoord. Tot en met 2 maart doet de schouwburg dienst als doorlooptestlocatie. Daarna verhuizen de medewerkers terug naar de locatie aan de Handelskade.

Deze voormalig gemeenteloods is sinds zondag gesloten. Winterse omstandigheden maakten het onmogelijk in de reguliere teststraat te werken.

Voor de tweede keer in vier dagen tijd is een inwoner van Hollands Kroon overleden aan Covid-19, de achttiende coronadode in deze gemeente. Daarnaast zijn er woensdag zeventien nieuwe besmettingen aan het licht gekomen. Het gaat om tien inwoners van de gemeente Schagen, vier van Hollands Kroon en drie mensen uit de gemeente Den Helder. Op Texel zijn voor de tweede dag op rij geen nieuwe gevallen geconstateerd. Door het winterweer zijn weinig mensen getest op 7 en 8 februari. En de coronateststraat in Den Helder was enkele dagen dicht

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *